Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Punajuuri 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Cashewpähkinä 0.3g1.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g21kcal1.6g0.4g1.8g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.8g0.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g185kcal13.8g3.4g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853