Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys0.7g0.9kcal0.1g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Pakaste vihanneksia1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g64kcal3.4g1.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298