Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Mustikka metsä- 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g32kcal0.6g4.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g16kcal0.3g2.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g283kcal5.3g40.4g10.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644