Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 0.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.7g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal0.8g2.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.4g1.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g207kcal6.9g20.7g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475