Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.3g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)0.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.2g1.2g0g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.1g0.6g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0g
Arvot/100g100g75kcal1.7g10g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349