Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.3g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.2g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistettu 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g20kcal1.4g0g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.7g0g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0.1g
Arvot/100g100g171kcal12.1g0g13.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886