Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.1g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.1g5.1g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468