Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g2.9g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow0.2g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Eldorado sinihomejuusto0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g21kcal1.4g0g1.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g179kcal12.1g0g13.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272