Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g2.6g2.9kcal0.6g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2.2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal1.4g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.7g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g110kcal12.1g1.7g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486