Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2.3g3kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal1g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g88kcal8.8g5.3g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040