Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g65kcal3.3g3.3g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419