Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.4g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna, annos 65g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g12kcal0g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g100kcal0g5.1g6.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011