Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.8g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g2.1g1.7kcal0.2g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1g0.4g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g129kcal8.6g3.4g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573