Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)0.6g0.6kcal0.1g0g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1501.2g4.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Ruistaikina Myllyn Paras2.3g6.6kcal0.1g0.7g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g27kcal1.2g1.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko6g14kcal0.6g0.7g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g232kcal10.2g11.9g13.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164498