Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnänalkiopasta plus (torino)0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Maissi (makea), Rainbow0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen0.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kurkku, tuore0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g2g0g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.5g0g0g
Arvot/100g100g108kcal5g16.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376