Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g0.8g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal3.3g1.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115