Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.1kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.6g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g43kcal1.7g5.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140916