Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g52kcal3.4g1.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177