Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g1.4g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.6g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g88kcal5.1g6.8g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136045