Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis0.8g0.9kcal0.2g0g0g0g
Herne kuivattu 1g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0.8g1g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.8g8.5g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110