Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g4.1g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal1.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.8g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.4g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g97kcal13.8g1.7g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184