Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0g1.4g0g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0g0.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0g0.4g0g0g
Arvot/100g100g85kcal0g12.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275