Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka1g1.4kcal0.2g0g0g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 0.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g0.2g0.2kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.6g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g84kcal4.9g1.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653