Päivikin Suklaamoussekakku
Pohja:
2 munaa
0,75dl sokeria
0,5dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
0,75dl leivinjauhoja
1rkl kaakaojauhetta
3g rasvaa (teflon) vuoan voiteluun.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi sokerivaahdon sekaan.
Paista 175 asteisessa uunissa n.30min.
Anna pohjan jäähtyä.
Halkaise kolmeen osaan ja kostuta maitokahvilla.
Täyte:
n.115g (kuohu) kermaa
200g sunnuntai vaniljatuorejuustoa
1 Fazerina patukka
4g BlåBand kevyt suklaavaahto-jauhetta
Vatkaa kerma vaahdoksi, vatkaa sekaan tuorejuusto ja raastettu suklaa.
Vatkaa vielä jauhe sekaan.
Laita kostutettujen kakkulevujen väliin puolet ja puolet ja nosta tekeytymään jääkaappiin seuraavaan päivään.
Kuorruta seuraavana päivänä Esim.
Flora Vispi 20%lla.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa
Vikki83
Vikki83 sanoi...
Reseptin ei ole tarkoituskaan olla terveellinen, se on ainoastaan syntisen hyvää.
lauantai 13.11.2010 klo 19:21