Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.1g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Vesi0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g30kcal2g0g2.6g0.2g
Valittu annoskoko6g15kcal1g0g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.5g0g0.7g0.1g
Arvot/100g100g253kcal16.7g0g21.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723