Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 0.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.5g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Auringonkukkaöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.2g0.6g0.8g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g85kcal1.7g5g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220381