Kinnku-pekonipiiras

Otetaan pakaste piirakkataikina, peruna-ruis ja seurataan valmistuksessa sen ohjeita.

Painellaan taikina sulamisen jälkeen (1h huoneenlämmössä) vuokaan, jonka halkaisija on n. 28cm.

Esikypsennetään piirakkapohjaa alatasolla 200c 10 minuuttia.

Sekoitetaan täytteen aineet kulhossa:

3 kananmunaa
0,5dl maitoa
0,5dl kermaa (ohjeessa käytetty flora 7%)
1dl Valio 3j uustoa ruokakermaa100gr kinkkusuikaleita
100gr kypsennettyä pekoni

Kaadetaan täyte piirakalle, päälle n. 1dl juustoraastetta ja uuniin alatasolle 200 astetta noin 15-20 minuuttia kunnes täyte on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Centrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.5g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Kinkkusuikale, savu, pouttu 7% 230g0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Piirakkataikina/ruisperuna/100g2.2g8.1kcal0.1g0.7g0.5g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g29kcal1g1.4g2g0.2g
Valittu annoskoko6g14kcal0.5g0.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g247kcal8.6g12.1g17.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73224