Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.4g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g48kcal3.3g1.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749