Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Marja keskiarvo 2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.2g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g88kcal1.7g15g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483