Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g41kcal0g5.1g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615