Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g0.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.4g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.8g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g86kcal6.8g6.8g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294915