Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä0.2g0kcal0g0g0g0g
Munakoiso, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.2g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Popsi viitonen1g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.2g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal1.7g3.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344