Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hiiva, 50g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1.1g5.1kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g27kcal1g4.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko6g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.3g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g223kcal8.3g35g5g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121453