Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 2.6g5.8kcal0.2g1g0g0.3g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Maustekurkku1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g30kcal0.4g2.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko6g15kcal0.2g1.1g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g247kcal3.3g18.3g15g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534