Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.2g0.8g0g0.2g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g53kcal1.7g6.8g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831