Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.2g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.4g0.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g88kcal3.3g6.7g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753