Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kookosöljy 100g0g0.4kcal0g0g0g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g2.6g1.3kcal0g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1g0.4g1g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g149kcal8.5g3.4g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536