Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.1.2g4.1kcal0.2g0.8g0g0g
Kevytmaito (Valio)3.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal0.8g2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.4g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g142kcal6.8g16.9g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000