Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa0.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.5g3.3kcal0.1g0g0.3g0g
Voi 0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.3g0.2kcal0g0g0g0.3g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.3g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g34kcal1.8g0.4g2.8g0.8g
Valittu annoskoko6g17kcal0.9g0.2g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.5g0.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g286kcal15.3g3.4g23.7g6.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365