Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal1g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g122kcal8.5g1.7g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461