Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton1.5g1.6kcal0.3g0g0g0g
Kookoskerma, kara1.2g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2.9g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Auringonkukansiemen0.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1.2g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g130kcal10g1.7g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193