Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Atria kevyt Perhenakki1.1g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g110kcal5g10g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055