Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 3.3g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 1.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Mannasuurimo 0.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g12kcal0.2g2.6g0g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.1g1.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.7g0g0g
Arvot/100g100g100kcal1.7g21.7g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970