Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lohifilee 1g2kcal0.2g0g0.1g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g13kcal0.6g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g112kcal5.2g6.9g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983