Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2.7g3.6kcal0.5g0.1g0.2g0g
Auringonkukkaöljy (100g)0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK1.2g2kcal0.3g0g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1.6g0.4g3g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.8g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g131kcal13.6g3.4g25.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181672