Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1.5g1kcal0.2g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Appelsiini, kuorittu 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore2g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g0.5g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal4.8g3.2g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029