Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.8g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.5kcal0.3g0g0.2g0g
Hiiva 1.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 13g8.4kcal0.4g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g291kcal6.8g43.6g9.2g2.2g
Valittu annoskoko50g145kcal3.4g21.8g4.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g73kcal1.7g10.9g2.3g0.6g
Arvot/100g100g291kcal6.8g43.7g9.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403