Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g15g26kcal1.5g0.4g2g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g25g8.8kcal0.7g1.2g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)10g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g102kcal5g4g7.2g0g
Valittu annoskoko50g51kcal2.5g2g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna25g26kcal1.3g1g1.8g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206