Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki31g18kcal2.7g1.6g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g116kcal9g11.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko50g58kcal4.5g5.7g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g29kcal2.3g2.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g115kcal9g11.4g3.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747