Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.8kcal0.9g0.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g2.1g12kcal0.4g0.1g1g0.2g
Kauralese 5.2g19kcal0.9g2.4g0.4g0.9g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.2g31kcal1.1g0.3g2.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%13g29kcal3.6g0.3g1.5g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g232kcal17.2g8g14g4g
Valittu annoskoko50g116kcal8.6g4g7g2g
Annoskoko puolitettuna25g58kcal4.3g2g3.5g1g
Arvot/100g100g233kcal17.2g8g14g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658